Bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan ondersteunen bij het versturen van een pallet of meerdere pallets?

Dan bent u bij Eurostars Logistics  aan het juiste adres.

Wij kunnen u in al uw palletverzendingen ondersteunen.

U kunt met Eurostars Logistics een afspraak maken waar en wanneer uw pallet(s) opgehaald moeten worden en wanneer ze waar geleverd moeten worden.

Het gehele proces gaat naar uw eigen wensen en eisen.

Bij Eurostars Logistics zijn de tarieven afhankelijk van de afmeting van uw pallet en het aantal verzonden pallets per afleveradres.
Wij kennen 3 standaard normen en gewichten:

  • Halve Europallet, afmeting 0.80 x 0.60, max. hoogte 1.60m, max. gewicht 300 kg
  • Europallet, afmeting 1.20 x 0.80, max. hoogte 1.80 m, max. gewicht 300 kg
  • Blokpallet, afmeting 1.20 x 1.00, max. hoogte 1.80 m, max. gewicht 300 kg

Tarieven zijn exclusief 21% BTW en binnen NL voor binnen de EU is de prijs op aanvraag ! 

 

Bij vaste pallet routes kunnen we helpen deze routes te maken en deze compleet te verzorgen deze prijzen kunnen op aanvraag en op maat worden gemaakt naar wens van de opdrachtgever.

 

Verpakkingsvoorwaarden palletzendingen:

Goederen dienen binnen de palletafmeting te blijven, wij verzoeken u de pallet te verpakken met verpakkingsfolie en te voorzien van een adres drager, zorgt u ervoor dat de lading goed gefixeerd is op de pallet, bijvoorkeur ingeseald met verpakkingstape. Bij ondeugdelijke verpakking of fixatie zijn wij in geval van schade niet aansprakelijk, en kan door de chauffeur worden geweigerd. Indien de lading overhangt dient u bij de boeking een grotere palletmaat te selecteren.

Verpakkingsvoorwaarden stuksgoederen:

Goederen dienen deugdelijk te worden verpakt in een doos of indien dit niet mogelijk is in noppenfolie om transportschade te voorkomen, onverpakte goederen zullen door de chauffeur worden geweigerd. Uw stuksgoederen dienen te zijn voorzien van een duidelijk zichtbare adres drager. Stuksgoederen die bij de boeking buiten de toegestane maat en of gewicht vallen kunt u als palletzending aanmelden u dient zich dan wel aan de verpakkingsvoorwaarden voor palletzendingen te houden.Het is niet toegestaan om stuksgoederen te bundelen dit om te voorkomen dat gebundelde pakketten kunnen losraken en het losgeraakte deel vermist raakt. 

Laadrestricties voor pallets en stuksgoederen:

Uw pallet dient op de door u opgegeven afhaal datum en tijd klaar te staan om geladen te kunnen worden, indien uw palletzending geladen moet worden met een klep dient dit vooraf bij aanmelding te worden doorgegeven, indien de laadlocatie niet toegankelijk is met een vrachtwagen pallet en/of pompwagen dient  de palletzending voor aan de weg geladen te worden u dient hier zelf voor zorg te dragen. Indien voor laden een heftruck is vereist dient u hier zelf voor zorg te dragen. Pallets worden geladen van ma t/m vrij tussen 8.00 uur en 20.00 uur indien uw pallet in een gewenst tijdsvenster afgehaald dient te worden kunt u dit bij de boeking aangeven, hiervoor zijn extra kosten verschuldigd. Indien in geval van overmacht niet aan de tijdslevering kan worden voldaan kunt u slechts alleen de kosten voor tijdslevering gecrediteerd krijgen. Eurostars Logistics  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten van derde welke gemaakt zijn door het niet tijdig kunnen laden bij overmacht. Bij het niet kunnen laden omdat niemand aanwezig is om de goederen vrij te geven bent u de volledige vrachtkosten verschuldigd zonder recht op restitutie. Voor het opnieuw laten laden van de goederen dient u een nieuwe opdracht in het systeem in te boeken.

Losrestrictiesvoor pallets en stuksgoederen:

Voor lossing van uw pallet dient op de door u opgegeven losdatum en tijd iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangt te kunnen nemen en voor ontvangt te kunnen en te mogen tekenen indien mogelijk wordt er gelost tot aan de deur.Indien uw palletzending in een gewenst tijdvenster gelost dient te worden kunt u dit bij boeking aangeven, hiervoor zijn extra kosten verschuldigd. Indien in geval van overmacht er niet aan de tijdslevering kan worden voldaan kunt u slechts alleen de kosten voor tijdslevering gecrediteerd krijgen.Eurostars Logistics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kosten van derde welke gemaakt zijn door het niet tijdig kunnen lossen bij overmacht. 
Indien er niemand aanwezig is zal uw pallet mee retour worden genomen, voor een tweede aanbieding bent u dan nogmaals de volledige vrachtkosten verschuldigd wij nemen in dat geval altijd eerst contact met u op.
Na betaling van de vrachtkosten voor een tweede aanbieding wordt uw pallet de volgende werkdag opnieuw aangeboden.
Indien een kleplossing gewenst is dient u dit vooraf bij aanmelding door te geven hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
indien de loslocatie niet toegankelijk is voor een vrachtwagen, pallet en/of pompwagen zal de pallet worden gelost naast de wagen uw klant zal zelf voor verder transport moeten zorg dragen. Pallets worden gelost van ma t/m vrij tussen 8.00 uur en 20.00 uur, .Indien het bij buitenlandse zendingen niet mogelijk is om met een internationale wagen te lossen dient u dit beslist vooraf aan ons kenbaar te maken.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK