Het doel van Eurostars Logistics is om een zo vriendelijk, kostenefficient en eenvoudig mogelijke koeriersdiensten aan te bieden aan zowel particulieren als bedrijven in Nederland & België. Bij Eurostars Logistics bent u verzekerd van een 100% verzekerde verzending en bespaart u gegarandeerd op de voorrijkosten, Eurostars Logistics neemt deze namelijk voor eigen rekening. Ook wordt uw verzending zonder voorrijkosten opgehaald waar dan ook in Europa  en met veel zorg en professionaliteit afgeleverd op het door u opgegeven adres / locatie. U wordt tijdens elke stap van uw zending(en) door een van onze medewerkers op de hoogte gehouden.


Pakket verzending voor iedereen
Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij gaan voor de beste ervaring wat betreft verzendingen die u maar kunt opdoen in deze drukke dagen. Om u mening en ervaring te gebruiken voor kwaliteitsdoeleinde kunt u altijd na een verzending een referentie achterlaten.Gemakkelijk als nooit tevoren
Maak uw keuze uit een soort zending. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of simpel online uw zending boeken. Uw zending wordt zonder voorrijkosten bij u opgehaald, ongeacht uw locatie in Europa .
Zodra uw zending is bezorgd op het door u aangegeven adres zullen wij u direct een e-mail sturen met daarin de afleverbevestiging. Ons vak, uw gemak!


  • Alle soorten Voertuigen zijn mogelijk van Combi , Bestelwagen tot Trailer.
  • Alle zendingen altijd verzekerd verzonden.
  • Alle soorten en type zendingen mogelijk.
  • Zowel zakelijke als particuliere zendingen.
  • Geen voorrijkosten.


Onze belofte


De doelstelling van Eurostars Logistics is om zo voordelig en eenvoudig mogelijk zendingen te faciliteren binnen Europa, ongeacht hoe groot of zwaar uw zending is. Eurostars Logistics heeft meer dan 40 koeriers voertuigen door heel Europa, met gekwalificeerde chauffeurs, wij hebben vervoersmiddelen waardoor al uw zendingen 100% verzekerd worden verzonden.

Dus als u op zoek bent naar een professionele koerier voor het veilig verzenden van uw pakketten, groot of klein voor een geweldige prijs, boek dan via de telefoon en zo kunnen wij uw zending inboeken.

Daarbij zijn wij een onderscheidende koerier die altijd betrouwbaar te werk gaat met eigen professionele wagens en ervaren representatieve chauffeurs.

Wilt u weten welke koeriersdienst van Eurostars Logistics het beste bij uw zending past?

Neem gerust contact met ons op en bel onze planning die 24 / 7 voor u klaar zit !

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK