Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiënte manier om industriële gebieden in Europa te bereiken.

Ons doel is om leveranciers en klanten tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden dichterbij elkaar te brengen.


Als internationaal transportbedrijf heeft Eurostars Logistics bewezen een uniek transportconcept aan te kunnen bieden. Onze klanten zijn hierdoor in staat een hoge servicegraad aan hun opdrachtgevers te bieden en dus hun eigen concurrentiepositie te verbeteren.


In Utrecht is ons centrale platform (cross-dock) gevestigd. Vanuit deze ‘controletoren’ voeren we de regie over alle transportprocessen. Utrecht is tevens het overslagpunt waar producten en goederen worden opgeslagen. Dit gebeurt uiteraard zeer efficiënt met volledige in- en uitgangscontrole.


Gemiddeld vertrekken we dagelijks met 20 bestelwagens en bakwagens met samengestelde routes naar alle bestemmingen in Europa. In onze bestelwagens en bakwagens rijden ervaren chauffeurs die gebruikmaken van moderne communicatiemiddelen. De goederen vinden dus altijd snel hun weg naar de internationale klanten.


Eurostars Logistics is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige speler op de Europese markt als internationaal transporteur. We zijn hierin geslaagd door het aanbieden van een grote diversiteit aan transportoplossingen, moderne IT-systemen en een uitstekend wagenpark.


Ervaar zelf wat Eurostars Logistics voor u kan betekenen voor uw internationale transporten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw concurrentiepositie kunnen verbeteren door:


  • onze uitgebreide kennis van de Europese markt
  • onze aanwezigheid in verschillende industrieën
  • snelle transportverbindingen vanuit de Benelux naar Europese bestemmingen
  • volledige controle over het transportproces


Eurostars Logistics zorgt ervoor dat u tevreden klanten houdt!

Bel onze planning via onderstaand nummer voor een scherpe prijs offerte voor iedere bestemming in Europa !

We zijn het transportbedrijf met de goedkoopste en voordeligste tarieven !

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK